Čistenie solárnych panelov v neprístupnom teréne
 
Čistenie solárnych a fotovoltaických panelov v ťažšie dostupnom teréne nie je žiadny problém. Hľadáte kvalitnú firmu na čistenie sklených plôch v ťažko dostupných miestach? Alebo potrebujete vyčistiť solárne panely, ktoré sú situované na svahu alebo lúke? V týchto prípadoch je potrebné vybrať si kvalitnú firmu, ktorá sa zaoberá čistíme sklených plôch. Výškové čistenie sklených plôch, umývanie a čistenie solárnych panelov a čistenie fasád vykonávame celoročne za rôznymi účelmi. Pri solárnych paneloch sa jedná o zvýšenie efektivity, pri čistení fasád sa snažíme o umývanie fasády pre nadobudnutie pekného vzhľadu.


 
Naša firma IB REIN pôsobí na trhu od roku 1994. Zaoberáme sa čistiacimi prácami pre firmypriemyselné fabriky. V našom portfóliu nájdete čistiace práce pre komunálnu sféru, kde čistíme mestá a obce na Slovensku. Zameriavame sa ako sme už písali vyššie aj na čistenie solárnych panelov všade tam, kde potrebujeme zvýšiť ich efektivitu.



Metóda čistenia solárnych panelov
Presnú metódu čistenia solárnych panelov si necháme pre seba. Môžeme vám napísať, že používame špičkovú techniku na umývanie a čistenie sklenej plochy panela. Používame teplú vodu s biologicky odbúrateľnou chémiou. Navyše, naša strojová čistiaca technika je prispôsobená terénu.
 
Čistenie solárnych panelov v ťažko dostupnom teréne
Ak sa solárne panely nachádzajú v ťažko dostupnom teréne nie je problém. Pri čistiacich prácach používame veľmi dlhé predlžovacie tlakové hadice, rôzne zásobárne vody pre tlakové čističe a zároveň disponujeme autami, ktoré prejdú cez ťažký terén.
 
Po čistení solárnych panelov nezostáva vodný kameň
Ako sme už písali vyššie, pri čistiacich prácach používame biologicky odbúrateľnú chémiu. Pri spojení s horúcou vodou táto chémia eliminuje vznik bielych šmúh a fliačkov po vodnom kameni. Výsledkom čistenia solárnych panelov bude krásny lesklý povrch.
 
Zvyšujeme efektivitu solárnych panelov
Pre zákazníkov odporúčame čistenie solárnych panelov jeden krát ročne. Cena je závislá od znečistenia. Stalo sa nám, že sme čistili solárne panely, ktoré boli znečistené extrémne a nečistili sa aj 8 rokov. Pre efektívne nakladanie s energiou solárnych panelov odporúčame čistenie periodicky.

Pôsobíme pre celé územie Slovenska. 
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.