Požičovňa profesionálnych vysávačov Kärcher

Existujú rôzne druhy vysávačov Kärcher určených pre profesionálov. Nie všetky sú však vhodné pre rôzne typy špiny a je potrebné nezabúdať pri nich na niekoľko základných pravidiel. Odhalíme v nasledujúcich riadkoch naše skúsenosti. Firma IB REIN ponúka kvalitné Kärcher vysávače v Bratislave. Disponujeme kamennou predajňou a servis Kärcher, kde si môžete váš stroj nechať opraviť. Vysávače Kärcher máme vystavené v predajni, kde nájdete nasledujúce portfólio:

V našej požičovni vysávačov nájdete nasledovné skupiny strojov:
veľké Kärcher vysávače na mokré a suché znečistenie
vysávače Kärcher so zabudovaným kalovým čerpadlom
priemyselné vysávače na vysávanie oleja, tekutín a veľkého množstva prachu




Neváhajte navštíviť našu požičovňu vysávačov.




Používanie filtračného vrecka pri vysávaní?
V prvom rade by ste mali mať na pamäti, že vrecko je vhodné vynechať len v prípade, že máte k dispozícii iný prvok, ktorým vrecko nahradíte, ako napríklad filtračným košom. Takto sa dajú vysávať aj bez vrecka väčšie nečistoty prípadne tekuté látky. Na druhej strane platí, že pokiaľ chcete vysávanie zamerať na jemné prachové čiastočky, vrecko je v tomto momente nenahraditeľné. Ak navyše pracujete so suchým vysávačom typu T 10/1 Kärcher, mali by ste staviť na filtračné vrecko pri jeho každom použití. 

Niektoré veľké priemyselné vysávače Kärcher môžeme používať bez vrecka. Zväčša sa jedná o vysávače s označením IVR Kärcher, ktoré sú špeciálne utesnené a vhodné na vysávanie veľkého množstva prachu. Nádoba na znečistenie sa jednoducho vyberá smerom von a znečistenie vyprázdnime.



Robustný priemyselný vysávač na vysávanie prachu a korozívnych médií bez sáčku

 
Niektorí používatelia vysávajú mokrý a neskôr suchý povrch bez obmeny či sušenia filtra. To však nie je najideálnejšie riešenie, nakoľko týmto spôsobom klesne schopnosť filtrácie papierového filtra. Pokiaľ dôjde k jeho namočeniu, nastáva teda čas jeho výmeny za nový filter prípadne môžete tekutiny vysávať aj bez filtračného vrecka, ako sme už spomenuli. Je dôležité zdôrazniť, že ak je váš vysávač Kärcher vybavený polyesterovým filtrom, v prípade namočenia vám tento filter poslúži aj pre suché znečistenie, avšak za predpokladu, že ho najprv umyjete a následne necháte vysušiť.

Ako na hadicu a čo s olejom
Nie každý vie, že pri takzvaných mokro-suchých vysávačoch je dostupné predĺženie ich hadice. Je ale potrebné zobrať do úvahy, že s predĺženou hadicou sa automaticky znižuje sací výkon daného vysávača. Tento druh vysávača zvyknú zákazníci využívať aj pre vysávanie oleja, čo sa však postupom času negatívne prejaví na materiáli vysávača, ktorý pod vplyvom oleja začne podliehať rozožieraniu.
 
Pri vysávaní oleja sa preto radšej spoľahnite na priemyselný vysávač, ktorý je určený prioritne pre podobné účely a ktorého príkladom je kvalitný model IRV-L. Vysávanie oleja, ropných látok a chemicky znečistenej vody do 120l nádrže je komfortná práca. Navyše, naša firma ponúka na predaj a požičovňu vysávače, ktoré sú schopné vysávať korozívne médiá. 

Robustný priemyselný vysávač na vysávanie oleja, tekutín a korozívnych médií


Požičovňu veľkých priemyselných vysávačov nájdete v nasledovných mestách, do ktorých vieme veľké stroje priviezť:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica,
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.