Ekologické odstraňovanie buriny v mestách a obciach

Čo je to ekologické odstraňovanie buriny? Aké sú možnosti odburinenia a prečo sme sa nato dali? Firma IB REIN pôsobí na trhu od roku 1994, pričom sa zaoberáme sa profesionálnymi čistiaci službami. Ideu rozvinúť odstraňovanie buriny nám dopomohlo naše kvalitné profesionálne náradie a stroje, ktoré používame pri čistení v komunálnej sfére.

Rozhodli sme sa používanie chémie minimalizovať, priam úplne odstaviť a využívať výlučne rýchle a mimoriadne efektívne čistiace metódy ekologického charakteru, na princípe používania prírode vlastných zdrojov a látok - horúcej vody a pary.


 
Firma IB REIN ponúka široký sortiment špecializovaných čistiacich služieb. Zaoberáme sa čistiacimi službami pre firmy, priemysel a domácnosti. V komunálnej sfére hrá nezastupiteľnú úlohu naša služba - čistenie a odstraňovanie žuvačiek. K tejto palete sme pridali posledné roky aj ekologické odstraňovanie buriny, kde využívame výlučne bio postrek na burinu. Ukážeme vám, že prípravok na odstránenie buriny nemusí vždy obsahovať chémiu, umelé a agresívne látky, pesticídy alebo herbicídy.


 
  • Čo je efektívnejšie? Používať chémiu alebo horúcu vodu pri odstraňovaní buriny?
Jasné, že chémia na odstraňovanie buriny je omnoho efektívnejšia. To je jasné a vždy to tak bolo. Chceme vám ale predstaviť najlepší postrek na burinu, s ktorým je likvidácia buriny maximálne šetrná voči prírode, životnému prostrediu, zdraviu ľudí i zvierat. Odburinenie tak nebude už viac likvidovať a kontaminovať okolité prostredie, či dráždiť pokožku, dýchacie cesty a celkovú vitalitu ľudského organizmu.

Naša firma sa rozhodla zmeniť stratégiu odstraňovania buriny. Používame najkvalitnejšie a najprofesionálnejšie náradie na odstraňovanie buriny ako sú špeciálne vysokotlakové zariadenia. Ekologické ničenie buriny nám pomáha realizovať mechanický odstraňovač buriny, ktorý produkuje horúcu vodu a paru až do 100 stupňov Celzia, čo predstavuje mimoriadne účinný a efektívny ekologický postrek na burinu. Pomocou vysokého tlaku a horúcej vody veľmi efektívne ničíme burinu. V našom portfóliu máme viaceré horúco vodné vysokotlakové odstraňovače buriny, s rôznou produkciou tlaku a ohriatím vody. Na odburinenie prispôsobujeme použitie týchto strojov podľa charakteru a rozsahu poškodenia.

Horúcu vodu a paru využívame ako bio postrek na burinu v tráve a trávniku, čistenie zámkových dlažieb prerastených trávou, burinou alebo iným biologickým materiálom a invazívnymi rastlinami. Rovnako tak odstraňujeme prerastenú burinu z asfaltu, betónu, kamenných dlažieb a dlaždíc, mačacích hláv, apod.


 
  • Pre koho ponúkame odstraňovanie buriny?
Trápi vás škaredá, nevzhľadná a prerastajúca burina? Najlepší prípravok na odstraňovanie buriny je k dispozícii každému, kto dbá na ekológiu a ochranu životného prostredia, prípadne nechce kontaminovať umelými látkami svoj pozemok a záhradu. 

Odstraňovanie buriny ponúkame pre mestá a obce na Slovensku všade tam, kde sa kladie maximálny dôraz na ekologický aspekt. Našim zákazníkom, ktorí pravidelne využívajú náš najlepší postrek na burinu sú správcovské spoločnosti, mestá, obce a firmy.

Dokážeme ponúknuť jedinečný systém likvidácie buriny, bez používania chémie. Horúca voda a para je používaná i ako výborný domáci postrek na burinu alebo ako postrek na burinu pred sadením. Efektívne využitie je v prípade poľnohospodárstva, ovocinárstva, vinohradníctva, či na použitie v záhradkách.
 
  • Komfort a efektivita pri odstraňovaní buriny
Naša firma ako sme písali vyššie používa mechanický odstraňovač buriny, v podobe špeciálneho mobilného vysokotlakového zariadenia, ktoré produkuje horúcu vodu až paru, ktorý využívame ako ekologický postrek na burinu.

Naša technológia je špičková. Čistenie a odstraňovanie je jednoduché a ľahké. Prídeme priamo na miesto, kde potrebujete zlikvidovať burinu. Práce vykonáme do pár hodín, podľa veľkosti plochy, z ktorej budeme burinu odstraňovať. Nikomu nebudeme zavadzať, nič nezašpiníme a nebudeme na povrch aplikovať žiadnu chémiu.

Jednoducho naše zariadenia produkujú masu horúcej vody, s ktorou bude burina zlikvidovaná do niekoľkých dní. Po aplikácii ekologického postreku na burinu trvá približne 5 dní, kým bude burina kompletne zničená. To, že bola aplikácia a následná likvidácia úspešná naznačí sfarbenie buriny/trávy, ktorá už nebude zelená, ale žltá, kompletne vysušená

Domáce postreky ako ocot proti burine, soľ, či čistiace prostriedky a saponáty sú slabým útokom voči burine. Navyše obsahujú chémiu, resp. nie sú úplne priaznivé pre prírodu a životné prostredie. Naše ekologické ničenie buriny prebieha výlučne za použitia horúcej vody a pary zohriatej až do 100 °C, 


 
  • Čo všetko ponúka firma IB REIN?
Naša firma IB REIN ponúka profesionálne čistiace služby, ktorých sme písali v úvode článku. Navyše disponujeme zaujímavými doplnkovými čistiacimi službami. Zdobia nás čistiace služby ako napríklad čistenie suchým ľadom, vysokotlakové čistenie až do výšky 3000 barov a mnohé iné.

Ekologické ničenie a likvidáciu buriny bio postrekom, realizujeme mechanickým vysokotlakovým odstraňovačom produkujúcim horúcu vodu a paru. Radí sa medzi najlepšie postreky na burinu v tráve, trávniku alebo pred sadením, vďaka nemu je odstraňovanie maximálne v súlade s prírodou a životným prostredím. Službu poskytujeme pre nasledovné mestá a ich okolie: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.