Kärcher požičovňa komunálna čistiaca technika. Veľké zametacie autá. Čistenie a zametanie v jednom kroku. 
Údržba a čistota verejných priestorov si vyžaduje nasadenie efektívnych strojov Kärcher s takmer univerzálnym použitím a precíznymi výsledkami. Zistite, na ktoré produkty Kärcher sa v tejto otázke možno spoľahnúť, čo je pre ne špecifické a čím vynikajú.



Požičovňa zametacích strojov

 

Všestranné komunálne zametače Kärcher
Zametacie stroje Kärcher respektíve zametače sa dajú využiť pre čistenie rozsiahlych priestorov, ako sú parkoviská alebo haly slúžiace pre organizáciu veľtrhov či priemyselnú činnosť. Nemenej účinné sú pre zametanie ulíc miest alebo všeobecne vysávanie špiny. Príkladom je zametací stroj MC 90 Kärcher s odsávaním, ktorého priestranná kabína umožňuje šoférovi skvelú viditeľnosť a ktorý dosahuje rýchlosť prepravy do 40 km za hodinu. Spadá do hmotnostnej triedy tri a pol tony a dajú sa k nemu ľahko a bezproblémovo doplniť jednotlivé diely či vymeniť príslušenstvo, s ktorým pracuje. Jeho nádoba na nečistoty sa tiež jednoducho vyprázdňuje a možno ho využiť aj pre spoluprácu s ďalšími prvkami komunálnej techniky.


 
Všeobecne platí, že odborníkom v produkcii výrobkov z tejto oblasti je značka Kärcher, ktorej stroje má komunálna technika pre mestá a obce na Slovensku vo veľkej obľube vďaka ich výkonnosti, všestrannosti a účinnosti. Zametacie stroje z dielne tejto spoločnosti nachádzame hlavne v mestách s väčším počtom obyvateľov a tak neprekvapí, že obzvlášť Kärcher predajňa Bratislava je frekventovaným pojmom pri nákupe Kärcher techniky.


Komunálny nosič strojov Kärcher, ktorý nesklame
Nielen zametacie stroje, ale aj nosiče strojov by mali byť neoddeliteľnou súčasťou komunálnej techniky, čo dokazuje obľúbený nosič zariadení MIC 42 Kärcher, s ktorým sa výborne manévruje aj v menších a stredných obciach. Jeho kabína prináša vodičovi dostatočné pohodlie aj dobrý výhľad na blízke okolie a ovládanie pri ňom nie je zďaleka tak zložité, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Používa sa napríklad za účelom zametania, odstraňovania burín, kosenia, pouličného umývania a dá sa s ním pracovať aj počas zimnej sezóny. Motor stroja sa vyznačuje úsporným fungovaním a ekologickým výkonom s nižším stupňom emisných hodnôt. Nemožno zabúdať ani na fakt, že nosič ponúka systém rýchlej výmeny a obmeniť nadstavbové zariadenia tak pri ňom nepredstavuje žiadny problém.

Vedeli ste, že naša firma IB REIN ponúka aj čistiace služby mierené do komunálnej sféry?
Firma IB REIN ponúka špičkové portfólio čistiacich služieb pre priemysel, komunálnu sféru a vykonáva špecifické čistiace činnosti. Naše portfólio je mierené pre mestá a obce na Slovensku, kde sa staráme o čistotu a poriadok námestí, fontán, jazierok, ulíc a verejných priestranstiev. Vykonávame odstraňovanie žuvačiek, graffitov a otryskávame povrchy suchým ľadom. Naše firemné označenia nájdete pri čistení známych ulíc a námestí na Slovensku. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.