Odstraňovanie hrdze a farby pomocou otryskávania suchým ľadom
 
Je možné odstraňovať hrdzu a farbu pomocou čistenia suchým ľadom? Aký je rozdiel medzi tryskaním a čistením suchým ľadom? Firma IB REIN ponúka špecifické čistiace a otryskávacie služby všade tam, kde sa jedná o povrchové znečistenie spôsobené koróziou alebo iným zapríčinením. Našu činnosť sústreďujeme do komunálnej, priemyselnej a súkromnej sféry. Disponujeme niektorými zaujímavými doplnkovými čistiacimi službami.



Naše kompletné portfólio nájdete na web stránkach
www.ibrein.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.tryskaniesuchymladom.sk
www.industrialcleaning.sk

Odstraňovanie hrdze a farby pomocou čistenia suchým ľadom
Nato, aby sme odstránili hrdzu alebo farbu zo starého plota alebo akýchkoľvek povrchov je potrebné disponovať robustnou čistiacou technikou. Najefektívnejšou možnosťou ako zrealizovať povrchovú úpravu je pieskovanie povrchov. Pieskujeme s truskou, balotinou alebo sklenými guličkami. Práve vtedy, ak nemôžeme používať vodu alebo pieskovanie z dôvodu prašnosti vykonávame čistenie suchým ľadom. Je to metóda, ktorá je alternatívou k tryskacím prácam. Naša najvýkonnejšia technika dokáže odstrániť hrdzu a farby na 80-90%. Naše stanovisko je jasné, pieskovanie odstráni 100% znečistenia, čistenie suchým ľadom o niečo menej. Pelety suchého ľadu nie sú až tak agresívne ako abrazívne médiá.


Čo všetko vykonávame so suchým ľadom?
Našu činnosť orientujeme na miesta, ktoré sú znečistené od oleja, tukov a chémie. Suchým ľadom čistíme zhorené a staré drevené trámy a veľké priemyselné stroje. Ako sme písali vyššie, suchým ľadom je možné otryskávať a strhávať farbu a hrdzu, ale výsledky sú kladné na 80%-90%.


Robustná vysokotlaková vodná technológia
Robustná vysokotlaková vodná technológia dosahuje až 3000 barov. Okrem vyššie spomínaných otryskávacích metód máme ešte jeden efektívny patent- ultra silné vysokotlakové čistenie. Tento systém spojený s horúcou vodou vykonávame všade tam, kde sa jedná o extra znečistenie. Otryskávame povrchy na stavbách a všade tam, kde si to vyžaduje technologický postup.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.