Firma IB Rein je predajcom čistiacej techniky Kärcher. Od roku 1994 ponúkame predaj- servis- požičovňu čistiacej techniky a na druhej strane vykonávame čistiace služby. Zameriavame sa na priemyselné a výrobné fabriky, administratívne centrá a komunálnu sféru. Špecializujeme sa na niektoré doplnkové čistiace služby. Predaj čistiacej techniky Kärcher na území Bratislavy a západného Slovenska realizujeme prostredníctvom kamennej predajne a obchodný zástupcov. 






 
Zametacie stroje Kärcher
Vo všeobecnosti môžeme napísať, že zametacie stroje značky Kärcher rozoznávame podľa kvality. Je to naše meradlo, ktoré vidíme od predaja prvého stroja na trhu. Zametanie malých, stredne veľkých a veľkých plôch si vyžaduje kvalitnú čistiacu techniku. Nielen zametacie stroje, ale aj umývacie automaty  vám vyriešia bezprašné prostredie v halách a na parkoviskách. Kärcher ponúka maximálnu kvalitu zametania. 
 
Aké zametacie stroje poznáme? 
Zametacie stroje Kärcher delíme podľa sily znečistenia a veľkej plochy, akú by sme chceli zametať. Zametacie prístroje na zametanie delíme na malé, stredne veľké a veľké. V závislosti od typu znečistenia ich delíme na klasické zametacie stroje, zametacie stroje s vysávaním a zametacie stroje so zametaním a umývaním v jednom kroku. Disponujeme prístrojmi na zametanie, ktoré majú vlastný pohon. Na druhej strane si môže zákazník vybrať medzi verziu batéria a verziou benzín. 
 
Zametacie stroje veľké- zametanie a umývanie v jednom kroku
Zametanie veľkých plôch v skladoch a výrobných halách môžeme realizovať určite rýchlejšie a výkonnejšie. Veľké zametacie stroje s posedom umožňujú zametať, vysávať a umývať v jednom kroku. Ich veľký záber umožňuje pozametať aj 6000 met. štv za 1 hodinu. Naše Kärcher zametacie stroje disponujú automatickým oklepom filtra, kedy sa počas vysávania autamaticky oklepáva filter po celom jeho obsahu. Výsledkom je bezprašné zametanie. 

Máte záujem o požičovňu? Neváhajte nás kontaktovať


 
Zametacie stroje stredne veľké- zametanie a vysávanie
Stredne veľké zametacie stoje Kärcher sú vhodné na exteriér a interiér zároveň. Disponujú verziou batéria a benzínový pohon. Zametacie stroje na batérie umožňujú vysávať v interiéroch. Perfektnou vecou je namontovanie antistatických valcov, kedy môžeme zametať veľké kobercové plochy v hoteloch, kongresových centrách a reštauráciách. Na druhej strane benzínová verzia zametacích strojov umožňuje zametať nepretržite vonku. Prístroje Kärcher na zametanie disponujú výborným sacím výkonom, takže povysávame aj jemnejší prach. Všetky zametacie stroje v triede stredná trieda disponujú vlastným pohonom. V praxi ich teda nemusíme tlačiť, poháňajú sa prostredníctvom motora. Odporúčame vyskúšať požičovňu zametacích strojov

 
Zametacie stroje malé- manuálne
Manuálne malé zametacie stroje Kärcher predávame zväčša na menšie plochy a všade tam, kde chceme rýchlo pozametať lístie, hlinu a drobné znečistenie. Manuálne zametacie stroje nie sú s vlastným pohonom a nedisponujú odsávaním. Ich zametanie je čisto mechanické, kde jednotlivé kefy zametajú všetko, čo im príde do cesty. Malé zametacie prístroje na zametanie parkovísk, hál, chodníkov a námestí používame pri každej príležitosti aj vo vlhkom prostredí. 



Požičovňa zametacích strojov je možná v nasledovných mestách:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.