Súprava Kärcher na čistenie strešných odkvapov, potrubí, ríms
 
Firma IB REIN je poskytovateľom profesionálnych čistiacich služieb zameraných pre priemysel, komunálnu sféru a domácnosti. Zdobia nás doplnkové čistiace služby. Sme rodinne založená firma, ktorá kladie dôraz na maximálnu kvalitu. Snažíme sa vylepšovať naše služby tak, aby sme poskytli čo najlepšie aktivity na trhu. V krátkom blogu chceme poskytnúť našim zákazníkom produkty a služby pre čistenie strešných odkvapov, potrubí a ríms. Na výber máme niekoľko možností. Začneme produktami.

Naša firma ponúka profesionálna čistenie ríms, odkvapov, čistenie kanalizácie. Využite tieto profi služby, ktoré ponúkame pre firmy a domácnosti.


Čistenie strešných ríms
Rímsy môžeme čistiť súpravou na čistenie strešných odkvapov a potrubí Kärcher, ktorá pracuje samostatne s vysokým tlakom vody. Všetko čo je upchaté dokážeme odstrániť. Potrebujeme na to vysokotlakový čistič Kärcher rady K 5 alebo K 7. Nižšie rady neodporúčame, nakoľko tlak a prietok vody nie sú dostatočné na odbúranie znečistenia.

 
Veľmi múdre riešenie poskytuje Kärcher, pretože si môžete zakúpiť súpravu v našej kamennej predajni Kärcher Bratislava. Inovačná čistiaca súprava na čistenie strešných žľabov a potrubí pracuje tak, že sa pripojí na tlakový čistič Kärcher. Pomocou tlaku sa pohybuje vpred a rozráža znečistenie. Súprava na čistenie obsahuje trysky na čistenie potrubia, 20m tlakovú hadicu a trysku na čistenie kanalizácie.
 
Čistenie kanalizácie pomocou súpravy Kärcher- vodný krtko
Súprava Kärcher na čistenie potrubí obsahuje trysku, ktorá sa pohybuje v potrubí ako raketa. K tomu potrebujete tlakový čistič rady K 5 Kärcher alebo K 7 Kärcher s dostatočným prietokom a tlakom vody. Práve tryska rozráža znečistenie, ktoré je spôsobené odpadom z kuchyne alebo wc. Takto si môžeme z času na čas vyčistiť potrubie. Vodný krtko Kärcher perfektne čistí potrubia až do priemeru 200mm. K tomu ako sme písali vyššie potrebujeme aj adekvátny čistiaci stroj. Pre priemery potrubia do 100mm potrebujeme prietok vody minimálne 500 l/h. Pre priemery potrubia do 200mm potrebujeme tlakový čistič s minimálnym tlakom 250 barov a prietokom vody minimálne 1000 l/h. Čistenie kanalizácie je odborný proces a odporúčame vám navštíviť našu kamennú predajňu.
 
Požičovňa čističiek odpadov a tlakových čističov Kärcher na čistenie kanalizácie
Prevádzkujeme požičovňu čističiek odpadovtlakových čističov Kärcher. Pomocou mechanických a vodných krtkov dokážeme vyčistiť žľaby a kanalizáciu. Na čistenie požičiavame aj tlakové čističe na horúcu vodu. Silný tlak horúcej vody dokáže preraziť veľmi silne zanesené potrubie. Pokiaľ sa nachádza v potrubí konár alebo iné prírodné znečistenie, odporúčame si požičať mechanické čističky odpadov, ktoré pracujú na princípe rotujúcich špirál.

Trysky na vodné krtkovanie

 
Naša čistiaca služba- čistenie ríms, strešných žľabov a čistenie potrubia
Naša firma IB REIN poskytuje pre záujemcov profesionálne čistiace služby, ktoré sú zamerané aj na čistenie potrubia, kanalizácie a strešných žľabov. Dokážeme vyčistiť žľaby aj z väčších výšok. Naše profesionálne stroje sú prispôsobené na znečistenie, ktoré je veľmi silného charakteru.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.