Tryskanie pieskovanie, tryskanie vodou a tryskanie suchým ľadom Bratislava, Nitra, Trenčín, Trnava, Malacky.
 
Firma IB REIN ponúka špecializované čistiace práce zamerané na čistenie a tryskanie rôznych povrchov. Zameriavame sa na ťažké čistiace práce, kde strhávame rôzne nepoddajné povrchové vrstvy. Pri práci používame rôzne metódy čistenia. Medzi tieto typy čistenia patria čistenie vysokotlakovým vodným lúčom, tryskanie suchým ľadom a tryskanie pieskovanie. Naše služby orientujeme pre mestá Nitra, Trenčín, Trnava, Malacky a Bratislava. Naše pôsobenie nájdete aj v iných mestách na Slovensku.




 
Firma IB REIN disponuje robustnou čistiacou technikou a kvalifikovanou pracovnou silou. To je argument, prečo sa radíme medzi kvalitné čistiace firmy. Našou devízou je portfólio, ktoré nie je veľké, ale je bohaté na profesionálne čistiace služby. V našich službách nájdete špecializáciu na čistenie, ošetrenie, voskovanie a umývanie podláh rôzneho typu. Môže sa jednať o drevené parkety, mramor, travertín, ale aj umelý kameň. Podlahy čistíme a impregnujeme za cieľom ochrany.

Orientujeme sa aj na drevo. Tryskanie dreva je našou inovatívnou čistiacou službou. Už ste počuli otryskávať drevené trámy, ktoré sa nachádzajú na povalách domov? Áno, aj tento typ tryskacích prác realizujeme v mestách na Slovensku. A práve metóda otryskávanie zmrazenými peletami je vhodnou metódou pri čistení drevených trámov a pilierov z dreva. Tryskacie služby orientujeme všade tam, kde potrebujeme zrenovovať drevený povrch. Práve staré znehodnotené drevo je potrebné riadne vyčistiť a zbaviť pachu. 


 
Tryskacie služby realizujeme pre oblasť priemysel. Zvyčajne sa jedná o čistenie lakovní, ktoré sa nachádzajú v autopredajniach alebo priemyselných fabrikách, ktoré samotné autá vyrábajú. Vplyvom našej služby tryskanie suchým ľadom čistíme a zbavujeme mastnoty priemyselné a výrobné stroje. Tryskanie zmrazenými peletami je zaujímavé hlavne v priemyselných mestách ako je Nitra, pretože pre automobilové závody poskytujeme skutočne inovatívne čistiace služby.
 
Tryskanie vodným lúčom ponúkame všade tam, kde sa chceme zbaviť starých povrchových vrstiev a pripraviť povrch na ďalšiu úpravu. Vodné diela, hrádze čistíme celoplošne. Na budovách a domoch strhávame omietky a iné znečistenie ultra silným vodným lúčom s tlakom až 2800 barov. V našich službách nájdete profesionálne čistiace práce a upratovanie, ktoré mierime do priemyselnej oblasti. Ponúkame dlhodobé kontrakty pre firmy, ktoré hľadajú priemyselnú čistiacu firmu. Dokážeme realizovať aj výškové umývanie fasádvýškové umývanie okien.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.