Firma IB Rein je rodinné založená spoločnosť, ktorá podniká na Slovensku od roku 1994. Zameriavame sa na čistiace práce a upratovanie pre firmy. Ponúkame profesionálny a kvalitný servis. Disponujeme doplnkovými čistiacimi službami, kde vieme uspokojiť potreby aj náročného zákazníka v priemysle.


 
UPRATOVANIE FIRIEM
 
Naša upratovacia firma IB REIN je firmou pôsobiacou v Bratislave a okolí už vyše dvadsať rokov. Od roku 1994 sa venujeme špeciálnym čistiacim a upratovacím službám. Zabezpečujeme dodávku čistiacich a hygienických prostriedkov pre vašu firmu.  Čas strávený na trhu je zárukou kvality a odbornosti. Spoľahnite sa na nás. V tom, čo robíme sme detailisti a profesionáli. Sme spoľahliví a diskrétni.  Svedomito vyberáme našich zamestnancov, ktorí u nás pracujú dlhodobo. Ponúkame komplexný upratovací servis pre malé aj veľké firmy.

 
PRVÝ DOEJM JE DOLEŽITÝ
 
Našimi službami pomáhame vytvárať prijemne miesto pre prácu a reprezentatívny priestor pre vás a vašu firmu. Vaša kancelária, ci predajňa je vašou vizitkou a urobí prvý dojem na vašich potencionálnych klientov, ci zákazníkov. Získajte si dôveru. Prvý dojem býva veľmi dôležitý.

 
Malá kancelária, predajňa, ci veľký administratívny alebo technicky priestor. Nezáleží na veľkosti. Nežiadaná špina z dennodenného používania, prach, ktorý sa dostane hádam všade cez okna, ci znečistene podlahy hlavne v nepriaznivom počasí. To poznáme asi všetci a my sme tu preto, aby sme vás odbremenili od dennodenných upratovacích prác a vy ste mohli využiť svoj čas efektívnejšie. 
 
KANCELÁRIE, OBCHODNÉ PRIESTORY, SHOWROOMY, PREDAJNE
 
V rámci pravidelného, či jednorazového upratovacieho servisu firiem poskytujeme čistiace práce ako utieranie prachu, vysávanie a umývanie podláh, ošetrovanie podláh voskovaním, dezinfekcia a čistenie sanity a sociálnych zariadení s doplnením hygienických prostriedkov.
 
Koberce, sedačky, či čalúnený nábytok naberú s našou pomocou nový dych, vôňu a zbavíme ich nielen viditeľných fľakov a špiny, ale zároveň aj špiny, ktorá nie je na prvý pohľad viditeľná. Poskytujeme hĺbkové čistiace aj tepovacie služby rôznych materiálov. 
 
Pohľad dnu do predajne cez čistý výklad, čisté presklené steny, či čisté sklenené prepážky, to všetko je neoddeliteľnou súčasťou čisto a esteticky pôsobiaceho priestoru. Umývanie sklených plôch a odpavučenie budov realizujeme aj v nedostupných miestach vo výškach za pomoci horolezcov.
 
Máte novonasťahované priestory, ci priestory po rekonštrukcii? Ušetrime vás čas a energiu na upratovanie. Naše skúsene upratovačky sú vám kedykoľvek k dispozícii počas každého dňa. 
 
TECHNICKÉ PRIESTORY, SKLADY, VÝROBNÉ HALY, DIEĽNE
 
Všade tam, kde bežné upratovanie nestačí, sme my s našimi upratovacími službami. Odstraňujem odolné a ťažko odstrániteľné nečistoty. Poradíme si s hrdzou, starým náterom, koróziou, či mastnotou za pomoci našej služby pieskovania – otryskávania. Pomôžeme s vyčistením vzduchotechniky a odtokových rúr.  Zbavíme nečistôt nielen priestor vašej firmy, ale aj výrobné, či prevádzkové stroje.
 
INTERIÉR AJ EXTERIÉR
 
Ponúkame čistiaci servis nie len pre interiér, ale aj exteriér vašej firmy. Za pomoci ostryskávacích služieb vyčistíme zámkovú dlažbu, chodník, či iné betónové časti. Poradíme si s odstránením grafitov. Používame antigrafitový náter ako ochrannú zložku pred opätovným znečistením. Odstraňujeme žuvačky, či gumový oter.
 
CENA NA MIERU
 
Cenová ponuka je individuálna na základe rozsahu vami požadovaných prác. Vždy záleží od frekvencie, znečistenia a množstve prevedených upratovacích a čistiacich prác. Snažíme sa, aby ste boli spokojný nielen s našou prácou, ale aj cenou. Pre vypracovanie cenovej ponuky nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.