Profesionálna požičovňa profesionálnych tlakových čističov Kärcher.  Kvalitná čistiaca technika Kärcher.

V našej firme nájdete profesionálnu čistiacu techniku, kde si môžete požičať veľmi kvalitné stroje. V našich radoch nájdete vysokotlakové čističe na naftový ohrev vody. Taktiež vám ponúkame veľké stroje s prívesom, ktoré produkujú veľmi vysoký tlak. 







V čom produkt oproti konkurencii vyniká?
Pod názvom Easy Force Kärcher sa ukrýva kvalitná vysokotlaková pištoľ Kärcher, ktorá je vo svojej oblasti čerstvou a lákavou novinkou. Jej prvoradou prednosťou je ľahká udržateľnosť, vďaka ktorej práca s ňou nie je vôbec náročná a nevyžaduje si veľkú dávku fyzickej sily ani nonstop stláčanie. Tým sa výrazne odlišuje od ostatných dostupných čističov, pri ktorých musíte nepretržite držať spúšť, čo sa samozrejme spája s bolesťou, ako aj vyčerpanosťou a potrebou opakovaného prerušenia práce za účelom oddychu a načerpania novej energie. 
 
Nevýhodou klasických produktov je tiež častý výpadok, ktorého príčinu treba hľadať vo ventile. Easy Force Kärcher disponuje naproti tomu prepracovaným ventilom, pre ktorého výrobu sa používa keramická guľôčka a tesniace sedlo, vďaka ktorému ho drobné nečistoty len tak ľahko nepoškodia a efektívny ventil je teda zárukou životnosti výrobku. Vysokotlakovú pištoľ Easy Force Kärcher charakterizuje tiež pohodlné a bezpečné využívanie, ktorého tajomstvo tkvie v poistke spúšte. Prácu začnete jednorázovým stlačením poistky a v momente pustenia spúšte dôjde k automatickému vypnutiu pištole a netreba sa tak obávať vzniku úrazov.



Prepracovaný systém pre bezproblémové používanie
Nemožno zabúdať na fakt, že Easy Force Kärcher pozitívne prekvapí aj z ergonomického hľadiska a v prípade záujmu sa k nej dá pripojiť prídavná rukoväť, ktorej miesto je na pracovnom nadstavci Easy Lock. Nastavovacia skrutka umožňuje adaptovať rukoväť pre potreby vašej práce aj praktické uchopenie, bez ohľadu nato, či pištoľ vezmete do pravej alebo ľavej ruky. Jednotlivé nadstavce sa dajú otáčať o 360 stupňov, čo vám tiež uľahčuje prácu a ich aplikácia je veľmi rýchla, vďaka čomu ušetríte drahocenný čas. Easy Lock je patentovaným prvkom, s ktorým získate rýchlejší a kvalitnejší výsledok, než by vám priniesla rýchlospojka prípadne závitový spoj. Ponúka vám flexibilitu, bezpečnosť a efektívnu prácu, pri ktorej oceníte viacnásobný závit ponúkajúci spojenie kompletného príslušenstva, aké nájdeme pri vysokotlakovom čističi.

Kärcher tlakové čističe na naftový ohrev vody

 
Nemusíte mať obavy, že by bol Easy Lock príliš nepraktický alebo ťažký, nakoľko jeho váha sa zásadne nelíši od váhy obyčajných rýchlouzáverov. V neposlednom rade je vďaka tomuto systému pracovný nadstavec lepšie tesnený a stabilnejší, keďže tryska pištole je situovaná rovno pred upevňovací závit. Na záver by sme chceli vyzdvihnúť, že aj s vysokotlakovou pištoľou Easy Force môžete naďalej využívať vaše pôvodné príslušenstvo v podobe metrických závitov. Pre tento účel bol vytvorený čierny adaptér, zatiaľčo antracitová prípojka charakterizuje nový systém Easy Lock.
 
Kvalitné vysokotlakové čističe Kärcher na studenú a horúcu vodu nájdete v špecializovanej Kärcher predajni v Bratislave. Ponúkame záručný a pozáručný Kärcher servis, dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva Kärcher. V kamennej predajni si môžete požičať Kärcher techniku

Profesionálne veľké vysokotlakové čističe na požičovňu vám vieme priviezť do nasledovných miest:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.