Firma IB Rein ponúka pre oblasť potravinárstvo službu, ktorá zahŕňa kompletné čistenie a upratovanie na miestach, kde sa kladie maximálny dôraz na hygienické štandardy. Naša firma podniká na území Slovenska od roku 1994 a prešli sme si rôznymi skúsenosťami. Ponúkame detailnú prácu zameranú na maximálnu hygienu všade tam, kde sa spracúvajú potraviny. Naša chémia, čistiace stroje sú prispôsobené prostrediu, ktoré si vyžaduje iné požiadavky. Kvalifikovaná pracovná sila spĺňa v citlivom prostredí náročné požiadavky. 



Čo čistíme?
kuchyne, chladiarne, sklady s potravinami, pekárne, závody na spracovanie potravín, liehovary, cukrovary, ...

Čo ponúkame?
Všade tam, kde sa pracuje s potravinami ponúkame rôzne čistiace služby. Našim zákazníkom vieme ponúknuť kvalitné čistiace služby, ktoré sú zamerané na maximálnu hygienu. Veľmi dobre poznáme hygienické štandardy na Slovensku, ktoré sú veľmi striktné. Nájdete u nás nasledovné čistiace aktivity: čistenie podláh, čistenie nádrží a sudov, čistenie trubiek, odstraňovanie mastnoty, deratizácia, čistenie vaní a kadí, čistenie piec, čistenie veľkých nádob pre potraviny, čistenie mraziacich boxov, iné. 

Naša technika- čo predávame s tým aj čistíme
Sme predajcom čistiacej techniky značky Kärcher od roku 1994. Disponujeme kamennou predajňou a technickým servisom. Keďže stroje s ktorými vykonávame čistiace služby veľmi dobre poznáme, používame ich aj v oblasti potravinárstvo. Všetky vysávače, tlakové čističe a chémia sú maximálne prispôsobené hygienickým štandardom. 



Hygienické požiadavky našej techniky
Tlakové čističe na studenú vodu alebo na horúcu vodu (elektrický ohrev vody) obsahujú integrovaný hadicový bubon s tlakovou hadicou, ktorá je vhodná pre potravinárstvo. Kolesá strojov sú odolné voči oderu. Všetky komponenty maximálne vhodné pre špičkovú hygienu. Pre maximálne hygienické štandardy majú naše stroje nehrdzavejúce antikorové vyhotovenia. Komponenty na dopravenie vody sú vyrobené z mosadze, ktorá je vhodná pre potravinárstvo.
 


Čistenie horúcou vodou a parou
Čistenie horúcou vodou až parou pomocou silného tlaku vody prináša veľa výsledkov. Naše systémy sú prepracované tak, aby sme docielili maximálnu čistotu v každej potravinárskej oblasti. Naše profesionálne tlakové čističe a parné čističe disponujú elektrickým ohrevom. V praxi to znamená, že čistíme horúcou vodou bez chémie. Prináša to veľa výhod a samozrejme asi tú najväčšiu- menej chémie. 

Čistenie priemyselnej kuchyne

Čistenie suchým ľadom- výborná služba pre potravinárstvo
V niektorých prípadoch dokážeme čistiť rôzne povrchy aj suchým ľadom. Suchý ľad je vlastne plyn, ktorý po dopade po sebe zanecháva jedine špinu, ktorá je odstránená. Suchý ľad s teplotou -79 Celzia po dopade na povrch odstraňuje znečistenie výborne. Jeho nízka teplota je hlavnou príčinou efektívneho čistenia. Najväčšou výhodou čistenia suchým ľadom je fakt, že nevzniká pri čistení žiadna voda. V potravinárstve pri čistení niektorých veľmi mastných nádob, foriem a iných povrchov využívame čistenie suchým ľadom. 

Čistenie suchým ľadom

Máte záujem o naše služby? Kontaktujte nás.

Už 24 rokov na trhu a stovky spokojných zákazníkov.

Rád Vám poradím a odporučím najlepšie
riešenie.