Firma IB REIN poskytuje profesionálne čistiace služby zamerané do priemyslu, výroby a komunálnej sféry. V našom portfóliu nájdete aj požičovňu ultra silných vysokotlakových čističov, robustných vysávačov, zametacích strojov, čerpadiel pre hasičov, čističiek kanalizácie, parných čističov a inšpekčných kamier. 

Asistenčý prenájom poskytujeme všade tam, kde sa jedná o veľmi náročné čistiace úlohy. Náš zamestnanec zotrvá na mieste toľko, koľko bude potrebné. Poskytujeme dovoz strojov na miesto určenia, zaškolíme personál a budeme asistovať pri výkone vašich prác.

Výhody:
  • Rýchle zaškolenie
  • Neexistencia chýb a poškodení
  • Rýchle odvedená práca
  • Komfort pri dovezení a odvezení strojov

Ceny asistencie: 
Každá začatá hodina 30 Eur bez dph/60min


 
Požičona založená na asistencii nášho zamestnanca je mierená len pre veľké stroje, ktoré sú vhodné pre náročné úlohy. Tieto stroje vám vieme samozrejme priviezť v rámci celého Slovenska. Poskytujeme robustné vysokotlakové čističe s tlakom od 500 barov, vysávače pre vysávanie nebezpečného odpadu ako aj pre vysávanie stavebného odpadu. Taktiež vám vieme priviezť a poskytnúť asistenčý prenájom pre rôzne iné typy čistiacej techniky. 

Asistenčný prenájom profesionálnej čistiacej techniky sa týka nasledovných miest a priľahlých lokalít: Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany + celé územie Slovenska
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.