V našom krátkom blogu ponúkame stručnú spojitosť našej firmy IB Rein na Slovensku so značkou Kärcher. Zámerom tohto krátkeho blogu je napísať, že Kärcher je veľmi kvalitná značka s dostatočnou históriou na území Slovenska. Zároveň chceme vyzdvihnúť našu firmu IB Rein, ktorá podniká od roku 1994. Naša firma nesie v názve slovo REIN, ktoré pochádza z nemčiny (reinen- čistiť).

Krátka história Kärcher na Slovensku
Začiatky neboli jednoduché, pretože slovo Kärcher nebolo až tak známe. Všetci ľudia používajú napríklad slovo wapka, vapka na pomenovanie tlakových čističov. Takže zo slovom Kärcher to bolo iba o trpezlivosti, kedy sa táto značka dostane viac do povedomia. Vybudovať meno značky Kärcher nie je jednoduché, tak isto nebolo jednoduché budovať meno našej firmy IB Rein. Kärcher je značka, ktorá pochádza z Nemecka. 
 

  




 
Značka Kärcher má svoje miesto na Slovensku od prevratu. Prvý predajca sa objavil hneď v roku 1989 kedy sa otvorila prvá Kärcher predajňa v Bratislave. Od tohto momentu sa sieť predajcov budovala. Výsledkom je početnejšie zastúpenie predajcov na Slovensku. Naša firma IB Rein kúpila svoj prvý tepovač v roku 1993 Puzzi 100 Kärcher a začali sme tepovať rodinné domy a byty. Skúsenosť s tepovaním nám dala možnosť neskôr otvoriť predajňu čistiacej techniky Kärcher v roku 1994. Od tohto roku podniká naša firma aj s predajom a servisom Kärcher. Dnes vlastníme predajňu, ktorá ponúka profesionálny sortiment Kärcher.

Po niekoľko rokov sme sa dostali na čelo predajných výsledkov značky Kärcher na Slovensku. Naša firma REIN dosiahla v roku 2003 prvé miesto v predaji umývacích automatov Kärcher na Slovensku a dostali sme možnosť školenia vo Francúzsku, kde sme videli oveľa viac strojov. Postupne sme zlepšovali svoje vybavenie a dnes disponujeme skutočne veľmi kvalitnou predajňou so špičkovým odborným servisom.
 
Nová Kärcher predajňa v Bratislave- široký sortiment profesionálnych strojov
Naša predajňa sa začala rozširovať o tepovače Kärcher, vysokotlakové čističe Kärcher, zametacie stroje Kärcher, parné čističe Kärcher, umývacie automaty Kärcher, čistiace prostriedky Kärcher, vysávače Kärcher a mnohé iné doplnky Kärcher. Predajňa začínala s 1x servisným technikom a 1x obchodným zástupcom v teréne.
 

Kärcher predajňa 2018 v Bratislave- naša nová éra v poskytovaní profesionálnych produktov Kärcher

 
V tomto roku sme sprístupnili pre našich zákazníkov mnoho nových strojov, ktoré nájdu v našej predajni. Tlakové čističe na horúcu vodu s benzínovým pohonom, malé tlakové čističe s benzínovým pohonom, čističe suchým ľadom, profesionálne čističky odpadov a ďalšie stroje umožňujú zákazníkom ponúknuť absolútny komfort pri čistení. Dve značky pochádzajúce z Nemecka nebudeme nikdy meniť, Kärcher i Rothenberger disponujú perfektnou kvalitou. V predajni vám garantujeme dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva na viac rokov. Naša predajňa disponuje servisom. 

Predajňa Kärcher je opäť zlepšená od roku 2018. Snažíme sa poskytnúť maximálny výber a to najlepšie, čo dnes Kärcher vie ponúknuť. Remeselníci, fabriky a domácnosti nájdu u nás kadečo. Základom pre fungovanie je 100% kvalita Kärcher strojov a perfektný prístup nášho predajcu.

V našej profesionálnej predajni Kärcher nájdete všetko pre profesionálne čistenie

 
Naša veľká výhoda- profesionálne stroje si najprv odskúšate
Našou veľkou výhodou je početný sortiment profesionálnych čistiacich strojov Kärcher. V našej predajni Kärcher si môžete profi sortiment vyskúšať. Je dôležité raz vidieť, ako sto krát počuť. Ponúkame odborné poradenstvo podporené servisným technikom, ktorý do strojov vidí čo najviac. 
 

Profesionálne čistiace služby firmy IB REIN

Naše skúsenosti z Austrálie ohľadne čistiacich služieb
V roku 2006 sme mali možnosť cestovať do Austrálie a získať veľa skúseností ohľadne čistiacich služieb. Čistiace služby sme rozšírili práve na základe skúseností zo Sydney o čistenie v komunálnej sfére. Dnes ponúkame rôzne doplnkové čistiace služby ako čistenie suchým ľadom, odstraňovanie žuvačiek, čistenie a umývanie podláh, odstraňovanie graffitov a antigraffit nátery, pieskovanie a otryskávanie povrchov. Snažíme sa ponúknuť komplexné riešenia pre poriadok a čistotu v okolí administratívnych budov, výrobných fabrík a iných veľkých firiem. Na druhej strane vieme zabezpečiť poriadok a čistotu v akomkoľvek uzavretom priestore. 

Jednou z našich špecializovaných čistiacich služieb je čistenie suchým ľadom

 
Ekologické čistiacie služby
V roku 2018 sme začali zlepšovať naše služby. Dnes ponúkame otryskávanie vodou, pretože vlastníme kvalitné stroje Kärcher, ktoré produkujú tlak 500 barov. Pomocou silného tlaku vody môžeme ekologicky otryskávať všetky tvrdé povrchy a zbavovať ich od silných nánosov špiny ako je napríklad cement. Ekologické čistenie je našou veľkou víziou. Čistenie suchým ľadom je absolútne ne- chemická metóda čistenia. Pomocou suchého ľadu vieme čistiť povrchy od mastnoty a oleja.
 
 

Všetci ste v našej predajni srdečné vítaní!

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.