Požičovňa vodných krtkov. Vodné čističky odpadov a potrubia
 
Jeden zo spôsobov čistenia upchatého potrubia je čistenie tlakom vody. Prúd vody narúša a vyplavuje usadené nečistoty. Robí sa to pomocou vysokotlakového čističa Kärcher so špeciálnym príslušenstvom. Naša firma ponúka od roku 1994 kvalitné produkty značky Kärcher s kamennou predajňou. Nájdete u nás záručný a pozáručný servis Kärcher výrobkov. Pre záujemcov o kúpu čistiacej techniky Kärcher neváhajte pozrieť naše portfólio. Ak by ste si chceli prenajať čistiace stroje Kärcher, navštívte našu požičovňu čistiacej techniky.






 
Aký vysokotlakový čistič - vapka je vhodný? Každý, ale čím vyšší  tlak a prietok vody, tým lepsí je efekt čistenia. Navyše nie každý výrobca vapiek má v sortimente aj vhodné príslušenstvo. Napríklad stroje značky Kärcher toto príslušenstvo dostupné majú. Ide o hadicu a špeciálnu trysku, ktorá môže mať tiež viac podôb. Najbežnejšie sú rotačné trysky, trysky s lúčmi smerujúcimi dozadu, prípadne kombinácia kde smerujú lúče dozadu, a zároveň aj dopredu. Lúče dozadu majú výhodu napríklad aj v tom, že zároveň vtláčajú trysku stále dopredu do potrubia, lúč dopredu, alebo rotačný lúč zase prerezáva upchatie pred sebou.


 
Okrem špeciálnych vysokotlakových čističov, ktoré sú priamo a výhradne určené na krtkovanie je možnosť použiť akýkoľvek tlakový čistič, ktorý má dostatočný tlak a prietok vody. Použitím takejto vapky získate viacúčelový stroj, ktorým si viete umyť auto, terasu, dom, zámkovú dlažbu, ale aj vyčistiť upchaté potrubie.
 
Pri výbere krtkovacieho stroja zvážte, na čo ho budete používať, ale aj ako ho viete ešte inak využiť. Vždy je lepšie myslieť dopredu a radšej vybrať trošku silnejší vysokotlakový stroj, ktorý má ale možnosť regulácie tlaku, takže Vám pri čistení auta nezostane len kopa plechov, a pri čistení omietky Vám omietka nepadne na hlavu. Dostupnosť náhradných dielov, príslušenstva a rýchleho a kvalitného servisu by mali byť tiež dôležité pri rozhodovaní. Toto všetko výrobky značky Kärcher ponúkajú.


 
Vodné čističky potrubia si môžete požičať v Bratislave, Žiline a Liptovskom Mikuláši. Veľké krtkovacie stroje privezieme v rámci SR na požadované miesto.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.