Čistenie suchým ľadom Nitra a západné Slovensko
 
Firma IB REIN sa radí medzi spoločnosti, ktoré sa špecializujú na čistenie suchým ľadom, otryskávanie vysokotlakovým vodným lúčom a pieskovanie. V našej ponuke nájdete aj niektoré zaujímavé doplnkové čistiace služby. Chceme prinášať naším zákazníkom efektívnejšie čistiace a otryskávacie služby ako v minulosti. Čistenie suchým ľadom ponúka mnoho výhod, ktoré využijeme pri odstraňovaní mastnoty a čistení povrchov od chemického znečistenia. 


 
Zameriavame sa na priemyselkomunálnu sféru. Našu firmu nájdete prakticky všade tam, kde sa jedná o silné znečistenie spôsobené olejom, cementom, vodným kameňom, prachom a iným chemickým znečistením. Ponúkame špecifické čistiace služby v potravinárstve, výrobe a v rizikovom prostredí.

Naša firma IB REIN sa nevenuje len čisteniu. Agresívne čistenie suchým ľadom je mierené na úpravu povrchu tak, ako si želáte. Z drevených pilierov a trámov odstraňujeme staré vrstvy a ponúkame renováciu dreva. Čistíme a odstraňujeme olej z výrobných strojov a chemické znečistenie z výrobných zásobníkov. Ponúkame priemyselným a výrobným firmám čistenie lakovní, roštov, výrobných pecí a lisov za účelom úplnej renovácie povrchu. 


 
Dôležité o nás
Nájdete nás v mestách Nitra, Trenčín, Trnava a Bratislava. Pôsobíme v podstate pre celé územie západného Slovenska. Sme flexibilní, efektívny a ponúkame skutočnú kvalitu. Každá kvalita je merateľná a my vám chceme ponúkať precízne čistiace a otryskávacie práce.
 
Ešte niečo o čistení suchým ľadom
Čistenie suchým ľadom je vhodné hlavne pre segment Automotive, kde sa snažíme čistiť rôzne kanále, konštrukcie, lakovne, pece na spracovanie materiálov, lisy a mnohé iné. V každom meste na Slovensku si k nám nájdete cestu. Suchý ľad ponúka inovatívny spôsob čistenia. Výhodou zmrazených peliet je fakt, že po dopade na povrch zmrazia znečistenie, ktoré veľmi ľahko odpadá. Firma IB REIN vám ponúka čistenie suchým ľadom pre také účely, kde nemusíte zastaviť výrobnú prevádzku. Zároveň všetky znečistenia na strojoch, ktoré disponujú elektronikou vieme otryskať suchým ľadom. Používame rôzne drviče suchého ľadu, ktoré rozdrvia suchým ľad na prach a týmto spôsobom nepoškodíme elektroniku a sklené časti.

Popri zákazníkom z oblasti automobilového priemyslu sa venujeme aj priemyselným kuchyniam, hotelom, budovám, mestám a obciam. Ponúkame čistenie a dezinfekciu kuchýň pre hotely a reštaurácie. Zároveň mestá a obce nás môžu využiť pri čistení a renovácií historických pamiatok, sôch a múrov. 


Chceme poskytovať precízne čistiace práce a kvalitu. Budeme sa tešiť na prípadnú spoluprácu.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.