Profesionálna čistiaca firma IB Rein pôsobí na trhu už od roku 1994. Svoje čistiace služby orientuje na priemysel, firmy, domácnosť, či komunálnu sféru. Počas rokov pôsobenia sme zdokonalili naše služby k špičkovým výsledkom, vďaka čomu dnes vieme poskytnúť vysoko profesionálne odvedenú prácu vo všetkých našich smeroch zameranú na detail. Naša firma kladie mimoriadne veľký dôraz na ochranu životného prostredia, preto väčšina našich čistení je realizovaná prostredníctvom horúcej vody, či pary alebo inou ekologickou cestou. 



POŽIČOVŇA ČISTIACEJ TECHNIKY Bratislava, Trenčín, Trnava, Nové Zámky, Malacky, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Poprad


Zistite, na akú čistiacu techniku môžete natrafiť v ponuke našej požičovne, v čom sú jednotlivé stroje výnimočné, a na akú prácu alebo do akého prostredia sú určené. Sme si vedomí, že v súčasnej dobe je veľmi dôležité dbať na životné prostredie, preto v našej širokej ponuke nájdete množstvo, čističov, stojov a vysávačov zameraných na čistenie ekologickým spôsobom, či už prostredníctvom horúcej vody alebo pary.
 


Požičovňa priemyselných vysávačov
Potrebujete kvalitný vysávač? Naša firma disponuje širokou ponukou vysávačov rôznej veľkosti, ktoré si poradia naozaj s každým znečistením. Stroje, ktorými disponujeme si môžete buď zapožičať v našej požičovni alebo rovno zakúpiť. Vysávač si u nás nájde naozaj každý, či už do domácnosti, rodinného domu alebo malej prevádzky, kde odporúčame skôr malé, ale za to veľmi výkonné vysávače na odstraňovanie vody, prachu, kúskov omietky a iného mierneho znečistenia. Pre tých náročnejších, ktorí potrebujú odstrániť ťažšie znečistenie tu máme profesionálne výkonné dvojmotorové vysávače, vhodné na odsávanie kalovej vody, bahna, sadrokartónu, ale aj iných stredne silných až silných nečistôt. V prípade, že potrebujete poriadny výkon, najlepšou voľbou pre Vás bude výkonný kalový vysávač so zabudovaným čerpadlom na odpravenie tekutiny. Disponuje vysokým sacím výkonom a 65 l nádržou na čistú a špinavú vodu, čo zabezpečí naozaj výborné výsledky. V prípade zatopených miest máme tiež jasnú voľbu, parný čistič a vysávač v jednom, vhodný najmä pre priemyselné kuchyne, hotely a všade tam, kde je problém so silným znečistením.

V našej požičovni nájdete aj priemyselné, stavebné, či technické vysávače až do 120 l, so silným sacím výkonom na odstránenie kvantá prachu, vody alebo oleja v priebehu naozaj pár minút, čo Vám ušetrí nielen čas ale aj energiu. Disponujeme i vysávačmi, ktoré dokážu vysať vodu zo studne, silne znečistenú vodu z veľmi úzkych vrtov studní, blato, azbest a iný nebezpečný, výbušný alebo explozivný prach, a iné. V neposlednom rade u nás nájdete i silné vysávače na špony
 
Požičovňa vysokotlakových čističov
Jednou z našich najžiadanejších služieb je možnosť požičania niektorého z výkonných vysokotlakových čističov z nášho rozsiahleho portfólia. Disponujeme tlakovými čističmi na vlastný pohon, extra silnými vysokotlakovými prístrojmi s tlakom 3000 barov, aj strojmi pre prácu v nebezpečnom a výbušnom prostredí. V našom sortimente sa stretnete s čističmi s vysokým prietokom vody 2500 litrov za hodinu, aj extra silnými vysokotlakovými prístrojmi s tlakom 3000 barov.  Vďaka variabilite našich produktov dokážeme pokryť rozsiahle spektrum oblastí pod vplyvom extra silného, silného, stredného alebo menšieho znečistenia. Naše vysokotlakové čističe sú v závislosti od zvoleného modelu určené pre použitie v priemyselnej výrobe, komunálnej sfére, poľnohospodárstve, stavebníctve, ako aj pre exteriérové čistenie rodinných domov a obytných budov.

Požičovňa umývacích a zametacích strojov
Pre našich zákazníkov poskytujeme tiež možnosť požičania čistiacich zariadení ako sú umývacie automaty a leštiace, či jednokotúčové stroje, ktoré sa hodia pre súkromné aj firemné využitie. Náš sortiment neustále rozširujeme o nové prístroje, vzhľadom k čomu sme schopní kvalitne vyčistiť priestory rôznych rozmerov s odlišným stupňom znečistenia. Máme pripravené robustné modely s funkciou predzametania, aj veľké umývacie automaty s posedom pre vlastníkov veľmi veľkých plôch so silným znečistením. Disponujeme tiež automatmi so silným nastaviteľným prítlakom kief, či prístrojmi s možnosťou konfigurácie s ohľadom na typ znečistenia.

V rámci portfólia našich služieb sa môžete taktiež obrátiť na našu požičovňu efektívnych zametacích strojov s plne regulovateľnou rýchlosťou zametania. Na výber máte manuálne alebo automatické ovládanie, pričom strojmi sa dajú zametať súkromné priestory, mestské ulice, obecné chodníky alebo verejné parkoviská. Ponúkame zariadenia vysávajúce aj zametajúce súčasne, stroje s funkciou vysávania, a tiež prístroje na benzínový, batériový prípadne manuálny pohon.

Požičovňa parných čističov
V neposlednom rade vám naše služby ochotne poskytneme ako profesionálna požičovňa parných čističov vhodných pre použitie v priemyselných podnikoch, domácnostiach aj menej znečistených oblastiach. Jednotlivé parné čističe dostupné v našom portfóliu sa vyznačujú permanentným silným tlakom pary a jednoduchou manipuláciou, keďže im postačí zabezpečiť len dolievanie vody. Tieto stroje vám okrem iného poslúžia pri odstraňovaní vodného kameňa a olejov, čistení dreva, sáun či bazénov. Dokážu sa dostať aj do menej dostupných miest a zabezpečiť tiež umývanie okien. Naše parné čističe delíme do troch kategórií v závislosti od rozsahu znečistenia, pre ktoré sú určené. Rozoznávame tak čističe pre silné a stredné znečistenie, ako aj horúcovodné tlakové čističe zabezpečujúce kvalitné parné čistenie silného znečistenia vo vonkajšom aj vnútornom prostredí.

Požičovňa automatov na tepovanie a tepovačov pre suché tepovanie kobercov
U nás v požičovni nájdete automaty na tepovanie veľkých kobercových plôch. Taktiež nájdete tepovače na suché tepovanie kobercov.

Požičovňa profesionálnej čistiacej techniky je dostupná v mestách Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Veľké stroje vám vieme doviezť v rámci celého Slovenska.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.