Zametacie stroje Kärcher pre zametanie veľkých a malých plôch
 
Veľkým pomocníkom pri upratovaní je zametací stroj. Od najjednoduchšieho ručne vedeného až po špičkové, maximálne vybavené profesionálne stroje s pohonom, sediacou obsluhou, nástrekom vody na elimináciu prašnosti a kopou ďalších vychytávok. Základnú prácu vykonáva hlavný zametací valec, najčastejšie v spolupráci s bočnou metlou, prípadne aj s vysávaním. Pri voľbe vhodného stroja je dôležité vedieť akú plochu budeme zametať, či interiér, alebo exteriér, prípadne umelý trávnik, ktorý bez použitia antistatického valca vie pekne kopať.





Naša firma pôsobí na trhu od roku 1994 a zameriavame sa na čistiace práce pre firmy a komunálnu sféru. Zároveň prevádzkujeme kamennú predajňu s čistiacou technikou Kärcher. Pre záujemcov o požičovňu zametacích strojov a inej techniky neváhajte kontaktovať požičovňu


 
Pri výbere sa tiež treba zamerať na dostupnosť príslušenstva, náhradných dielov, kvalitného servisu. Aby sa Vám po dvoch troch rokoch nestalo, že na stroj už nezoženiete zametací valec, bočnú kefu, prípadne, že do opravy Vášho noname stroja sa žiadny servis nehrnie. Pri značke Kärcher máte zaručenú kvalitu a tak isto aj dostupnosť dielov a príslušenstva väčšinou do 48 hodín a tiež autorizovaný servis a to aj na staršie stroje.


 
Na menšie plochy nám stači aj ručne vedený zametací stroj bez pohonu, prípadne s pohonom zametacieho valca. Na väčšie plochy v exteriéri už radšej vyberieme stroj s benzínovým pohonom, prípade stroj so sediacou obsluhou. Veľmi dobrý pomocník pre menšie plochy a hlavne v interiéri je stroj Kärcher KM 70/30C BP Pack. Má elektrický pohon zametania, manuálny oklep filtra, nastaviteľný hlavný zametací valec a navyše odsávanie s filtrom. Pritom je malý, ľahký a odveziete ho bez problémov aj v osobnom aute.


 
Jeho lepšou verziou pre exteriér je stroj Kärcher KM 85/50W G Adv. Je poháňaný benzínovým motorom Honda. Má nastaviteľný hlavný zametací valec, manuálny oklep filtra, odsávanie s filtrom. Navyše má pohon dozadu aj dopredu čo výrazne zľahčuje prácu. Pokiaľ sa chystáte zametať umelé trávniky napríklad na tenisových kurtoch, alebo koberce na výstaviskách, tak je možné hlavný zametací valec vymeniť za antistatický. Každý už dostal ranu od statickej elektriny a nie je to nič príjemné. S antistatickým valcom sa tomu vyhnete. Taktiež na antistatický valec sa nelepia nečistoty, prach a papieriky takže naozaj efektívne vyčistíte aj umelé povrchy.

Veľké zametacie stroje na zametanie veľkých plôch vám vieme požičať v nasledovných lokalitách: 
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica,

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.