Odpieskovanie, odkalenie a čistenie studní rôznych priemerov vykonáva profesionálna čistiaca firma IB REIN v Bratislave a okolí. Operujeme aj v okolí Bratislavy pre mestá Trnava, Malacky, Pezinok, Senec, Dunajská Streda. Čistenie stdudní ponúkame aj v mestách a ich blízkych okoliach: Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov. Využitie našich služieb je rôzne. Sme firma, ktorá je rodinne založená a podniká na Slovensku od roku 1994. Zaoberáme sa popri čistení studní aj priemyselnými čistiacimi prácami. Uvidíte nás aj pri čistení ulíc a budov. Medzi naše doplnkové čistiace služby patrí čistenie suchým ľadom, odsávanie nebezpečných látok, čistenie podláh, odstraňovanie grafitovotryskávanie povrchov pieskom alebo vodným lúčom.



Môžete si vybrať dve možnosti:
1. Využijete našu službu čistenie studní kontakt
2. Požičiate si čerpadlá na čistenie studní 
 
Odpieskovanie studní znamená, že vám odsajeme čo najviac piesku zo studne. Zväčša sa jedná o jarnú, letnú a jesennú sezónu, kedy vykonávame tieto čistiace práce. Odkalenie studne je čistiacou prácou, kde sa snažíme vytiahnuť z hĺbok studne čo najviac bahna a kalového znečistenia. Disponujeme kvalitnými hlbinnými čerpadlami, ktoré zbavia studňu piesku. Na druhej strane potrebujeme na odsávanie kalu veľmi silné čerpadlá, ktoré sa postarajú o vyčistenie studne. 





 
Neviete, čo sa nachádza v studni? Využite monitoring studne
Monitoring studní je našou ďalšou službou. Vyrazíme priamo do vášho rodinného domu alebo prevádzky, kde spustíme našu monitorovaciu kameru, ktorá dokáže osvietiť priemer 400mm. Ak sa vám niečo nezdá v studni alebo máte pocit, že je tam niečo poškodené, naša firma vám vie pomôcť. Kamery na monitoring a diagnostiku studní disponujú perfektnou svietivosťou a dokážeme prostredníctvom tejto techniky detekovať rôzne chyby.
 
Náš návrh pre kutilov- vyčistite si studňu sami pomocou profesionálnej čistiacej a monitorovacej techniky
Pre záujemcov o požičovňu čerpadiel a výkonných vysávačov na čistenie studní sme pripravili aj prenájom techniky. Ak si chcete vyčistiť, odpieskovať a odkaliť vašu studňu úplne sám, ponúkame vám špičkovú techniku, s ktorou to zvládnete. V našej ponuke nájdete kalové čerpadlá, hlbinné čerpadlá, výkonné vysávače na odsávanie silného znečistenia z úzkych vrtov studní. Naša ponuka techniky je široká, odporúčame konzultovať výber čerpadiel a vysávačov s obchodným zástupcom.
 
Monitorovacie kamery máme k dispozícii pre požičovňu. Vďaka perfektnej svietivosti sa dokážete pozrieť po prvý krát do vlastnej studne. Pri dobrom zaškolení z našej strany to zvládnete. Neváhajte prísť do našej kamennej pradajne, kde nájdete široký výber profesionálnej čistiacej techniky Kärcher a náradia Rothenberger. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.