Sme tu pre vás- kamenná požičovňa Kärcher Bratislava, Kärcher Liptovský Mikuláš a Kärcher Žilina
 
Sme tu pre Vás pripravení poradiť a pomôcť nájsť ideálne riešenie pre čistenie. Poradíme ohľadom ponúkaného sortimentu čistiacej  techniky značky Kärcher. Pomôžeme s výberov vhodnej čistiacej chémie Kärcher a príslušenstva Kärcher. Pre záujemcov o požičovňu Kärcher kliknite na požičovňa Kärcher Bratislava, Liptovský Mikuláš. Našu kamennú predajňu Kärcher nájdete v Bratislave, Liptovskom Mikuláši. Neváhajte nás kontaktovať





 
Profesionálny, zaškolený a dobre naladený predajca je pripravený vám zodpovedať otázky ohľadom nami ponúkaného sortimentu značky Kärcher. Naša firma IB Rein je na trhu už od roku 1994. Kladieme dôraz na profesionálny prístup. Sme rodinnou firmou a v tomto duchu sa snažíme pristupovať aj k naším zákazníkom. Ku každému pristupujeme individuálne s dôrazom na jeho potreby.  Dôležitá je pre nás spokojnosť zákazníka.

 
Požičovňa Kärcher v Bratislave, Liptovskom Mikuláši a Žiline sa špecializuje na predaj čistiacej techniky značky Kärcher. V našej ponuke nájdete čistiacu techniku pre domácnosti a profesionálov. Značka Kärcher vám ponúka vysokokvalitné tlakové čističe,  vysávače, parné čističe., zametacie stroje, umývacie automaty a mnohé iné. V
 
Požičovňa Kärcher pre skutočných profesionálov
 
Zákazníkmi obľúbenou službou je naša požičovňa čistiacich strojov Kärcher. V ponuke máme viacero strojov ihneď k dispozícií. V našom sortimente nájdete profesionálnu techniku a taktiež tzv. hobby stroje pre domáce použitie. Viac o možnostiach požičovne sa môžete informovať v našej kamennej predajni. Zapožičať si môžete nasledovné stroje.
 
Naša ponuka v kamennej predajni Kärcher v Bratislave, Liptovskom Mikuláši a Žiline


 
Zvažujete kúpu a nie ste si celkom istý a radšej by ste ponúkane čistiace stojre odskúšali? Je pre Vás kúpa profesionálnej techniky nereálna? Plánujete jednorazové upratovanie, či čistenie a kúpa je pre Vás neefektívna? Možnosť našej požičovne ideálnym riešením. Techniku si môžete zapožičať priamo u nás na predajni Kärcher v Bratislave, Liptovskom Mikuláši. Zároveň u nás získate množstvo cenných informácií ohľadom príslušenstva a výberu správnej chémie. Výkonná technika, správne zvolené príslušenstvo a použitie vhodnej čistiacej chémie sú zárukou úspechu. Radi poradíme. 


 
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.